Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Serija kikseva

Hrvatski vratar udaljen iz momčadi: Predsjednik sumnja da pušta golove!

Hrvatski vratar Marko Šimić udaljen je iz momčadi Novog Pazara koji se natječe u elitnoj srpskoj ligi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Loša serija obrana Šimića na već nekoliko utakmica u meni je osobno probudila sumnju. Iako ne želim da griješim dušu, jer nemam valjane dokaze, odlučio sam da Šimića privremeno udaljim i on neće konkurirati za utakmicu sa Čukaričkim. On nije suspendiran, već samo privremeno udaljen, možda će biti u konkurenciji za neku narednu utakmicu“, izjavio je za Novosti.rs predsjednik Novog Pazara Nedžad Dragolovčanin, koji se za ovu mjeru odlučio nakon što se u srpskim medijima pojavila serija članaka u kojima se tvrdi da je Šimić sklon kockanju, da se kladio na utakmice na kojim je branio, da je ranije osumnjičen za namještanje rezultata te da je možda namještao neke nedavne utakmice.

„Nevjerojatno je da golman takvih kvaliteta prije samo nekoliko kola briljira, zbog čega je i novčano nagrađen, da bi nakon toga uslijedio nevjerojatan pad forme i golovi koji su nas vjerojatno stajali ulaska u Evropu. Kao predsjednik preuzimam potpunu odgovornost za ovakvu odluku, nisam je donio ni na čiji nagovor, niti pritisak, a sve u cilju da u subotu, u za nas izuzetno važnoj utakmici protiv Čukaričkog, zbijemo redove i otklonimo svaku eventualnu sumnju“, kazao je predsjednik Novog Pazara u daljnjem objašnjenju svoje odluke.

Šimić je u Novi Pazar došao u zimskom prijelaznom roku, branio je 10 utakmica, a na posljednjih šest primio je 12 golova. Protiv Crvene zvezde i Donjeg Srijema primio je golove s velike udaljenosti, a ti golovi su direktno odlučili utakmicu, dok je nespretnim potezima u Kruševcu i Subotici također kumovao porazima Novog Pazara. Na portalu Sandžak Haberu podsjećaju da je Šimić svojevremeno bio u ratu sa Zvonkom Zubakom, predsjednikom njegova bivšeg kluba Croatije iz Sesveta, koji ga je optuživao da je namjerno puštao golove zbog zarade na klađenju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider