Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nude 8 milijuna eura

Hrvatski reprezentativac seli u španjolsku metropolu!

Ivan Rakitić mogao bi iz Seville preseliti u Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski As piše u subotu kako u madridskom Atleticu ozbiljno razmišljaju o dovođenju 25-godišnjeg hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića, koji trenutačno igra u Sevilli.

Atletico je ove sezone osvojio Kup kralja, te je osigurao treće mjesto u Primeri, što znači da će iduće sezone nastupati u Ligi prvaka.

Isto tako, u Atleticu su se odavno već spremili na prodaju svog najboljeg igrača i strijelca Radamela Falcaa, ali se isto tako spremaju potrošiti na druga pojačanja dio novca kojeg će dobiti od transfera kolumbijskog nogometaša.

U Atleticu su itekako zainteresirani za kupnju kvalitetnog veznog nogometaša, a njihova je prva opcija Brazilac Diego, koji trenutačno igra u Wolfsburgu, ali je poznat ljudima u Atleticu jer je tamo bio na posudbi.

As u subotu piše kako Atletico ima i plan B, ako Diego ne dođe ovog ljeta u Madrid. Plan B je dovođenje Ivana Rakitića koji je ove sezone postigao čak osam prvenstvenih pogodaka, ali je još više izazivao pažnju asistencijama u Sevilli. Definitivno je ove sezone ponajbolji, ako ne i najbolji igrač andaluzijske momčadi.

As još navodi kako je Rakitić u Sevillu došao u siječnju 2011. godine za dva i pol milijuna eura, a prognozira kako bi Atletico za njega ovaj put morao izdvojiti sedam ili osam milijuna. Podsjećamo da Rakitić ima sa Sevillom valjani ugovor do lipnja 2015. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider