Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Peti gol u sezoni

Hrvati se raspucali: Rakitić načeo mrežu Deportiva!

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac za Sevillu koja je u prvom dvoboju 24. kola španjolskog prvenstva na svome Sanchez-Pizjuanu bila bolja od Deportiva s 3-1…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već u šestoj minuti Coke Andujar je nabacio loptu s desnog krila, a Rakitić ju je dočekao na drugoj vratnici i glavom smjestio u mrežu. Našem je nogometašu to peti pogodak u Primeri ove sezone, a na kontu ima i šest asistencija. Odigrao je Rakitić cijelu utakmicu za Andalužane, a u 74. minuti je dobio žuti karton zbog prigovora sucu.


Gol de Rakitic by Samuyamismo

U 27. minuti je Jesus Navas asistirao Garyju Medelu za 2-0, a samo pet minuta kasnije gosti su nakratko vratili nadu pogotkom Rikija. Međutim, već u 40. minuti Medel je svojim drugim pogotkom na utakmici vratio Sevillu na dva gola prednosti, a rezultat 3-1 se zadržao sve do kraja.

Sevilli je ovo bila treća pobjeda u posljednja četiri kola, dok je ''fenjeraš'' Deportivo poražen i peti put zaredom. Posljednji se put momčadi iz La Coruñe dogodilo da izgubi pet puta uzastopno u istom rangu davne 1964. godine.  (TS)

Primera, 24. kolo:

Sevilla - Deportivo 3-1 (Rakitić 6, Medel 27, 40 / Riki 32)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider