Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša procjena?

Hrvat otkrio: Barcelona je htjela dovesti Modrića, ali...

Goran Vučević, današnji sportski direktor Hajduka, u razgovoru za Marcu je otkrio kako je u svojstvu skauta Barcelone davnih dana pratio razvoj Luke Modrića…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goran Vučević je bivši Barcelonin igrač, pa ga je katalonski gigant svojedobno angažirao kao skauta za područje bivše Jugoslavije. Prije gotovo 10 godina je počeo pratiti razvoj Luke Modrića, danas jednog od najboljih igrača Real Madrida.

''Pridružio sam se tada Barceloninom timu skauta, a Modrić je već u to vrijeme kao Dinamov igrač privlačio puno pozornosti. Pratili smo puno igrača, ali on je bio jedan od najvažnijih. Barcelona je bila jako zainteresirana za njega, jer bi se on po svom stilu igre dobro uklapao u filozofiju te momčadi. Bio je vrlo kompletan igrač koji je volio imati loptu u nogama, proigravati suigrače. Iako je bio vrlo mlad, već tada se moglo vidjeti da je poseban igrač. Također je imao veliku osobnost. Bio je vrlo usredotočen. Bez ikakvih problema bi se uklopio u stil Barcelonine igre'', rekao je Vučević.

Otkrio je i zbog čega Modrić na kraju ipak nije završio u dresu Barcelone.

''U vrijeme kada je Modrić prelazio iz Dinama u Tottenham, Barcelona se nije htjela nadmetati za njegov transfer, jer je držala da je jako skup.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider