Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte što su rekli

Treneri o Becksu: Imao je blistavu karijeru i ikonski status; Bio je pobjednik

Aktualni i bivši engleski nogometni izbornik Roy Hodgson i Steve McClaren oglasili su se putem objave o završetku karijere nekadašnjeg kapetana „gordog Albiona“ Davida Beckhama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Imao je blistavu karijeru, ikonski status i želim mu sve najbolje u budućnosti. Puno će mu ljudi sada nuditi poslove koji bi ga mogli odvući od nogometa, ali ja se nadam da ćemo ga zadržati. Bio je ovo čudan tjedan za mene budući se Rio Ferdinand povukao, a ne tako dugo i John Terry, a sada i David Beckham. Čini mi se kao kraj jedne ere'', rekao je Hodgson.

>> Možete ga voljeti ili ne, ali bio je 'kralj' prekida: Svi Beckhamovi slobodnjaci!

>> 'Pop zvijezda' Becks rekao kraj nogometu, navijači se oprostili već davno

''Bio je sjajan igrač. Izvukao je maksimim iz svog talenta kroz rad i profesionalizam i uvijek je dodatno radio na trening-igralištu. Inspirirao je svoje suigrače kroz svoje izvedbe. Bio je pobjednik i osvojio je toliko toga kroz svoju karijeru, što je svakako bilo „zarazno“ za njegove suigrače'', rekao je McClaren, engleski izbornik između 2006. i 2007. godine.

Povodom Beckhamovog umirovljenja, koji je na Otoku uživao status nogometne i modne ikone, oglasio se i britanski premijer David Cameron putem glasnogovornika:

''David Beckham bio je izvanredan nogometaš tijekom karijere i briljantan ambasador za svoju zemlju. Premijerova poruka bila bi jednostavno: čestitke na fantastičnoj karijeri.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider