Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Imaju Messija, ali...'

Hoće li Mourinhova izjava motivirati igrače Barcelone?

Nije ni čudo da su otočki mediji prošlog ljeta tako navijali za povratak Josea Mourinha u engleski nogomet. Portugalski ih trener svako malo počasti "sočnim" izjavama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako je nedavno Chelseajev menadžer žestoko kritizirao kolegu na Arsenalovoj klupi Arsenea Wengera nazvavši ga "specijalistom za neuspjeh", dok je najnovije komentirao sraz Manchester Cityja i Barcelone u osmini finala Lige prvaka.

''Naravno da je prema povijesnim podacima Barcelona favorit, ali ova Barcelona ove sezone pokazuje da nije ista kao i prethodnih godina'', rekao je Jose Mourinho za ITV.

''Naravno da imaju Messija i on je poseban, a imaju i više od samo njega. Ali mislim da je ovo najlošija Barcelona posljednjih puno godina, pa City ima šanse'', dodao je trener koji je i sam tijekom karijere imao mnoge žestoke okršaje s katalonskim velikanom.

Nije Mourinho puno pogriješio ovim izjavama, ali bi one mogle dobro poslužiti Tati Martinu da dodatno motivira svoje igrače uoči večerašnjeg spektakla protiv Man Cityja.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider