Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Vraća se u Napulj

Hoće li Maradona danas završiti iza rešetaka?

Ponajbolji svjetski nogometaš svih vremena Diego Maradona dolazi u ponedjeljak oko podneva u Italiju, točnije u Rim. No, po dolasku bi vrlo lako mogao završiti na policiji, ukoliko ga "dohvate" talijanski poreznici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da Maradonu talijanski poreznici terete za neplaćeni dug u visini od 40-ak milijuna eura iz perioda dok je branio boje napuljskog kluba između 1984. i 1991. godine.

Tako mu pri svakom posjetu Apeninskom poluotoku oduzimaju dragocjenosti poput skupih satova i naušnica, a slična bi se situacija mogla dogoditi i sutra, ako ne i gora.

"Maradona je slobodan čovjek i njegov status 'progonjenog čovjeka' je medijska izmišljotina", rekao je Maradonin odvjetnik Angelo Pisani novinskoj agenciji AFP ove nedjelje.

Prema pisanju talijanskih medija Maradona bi u utorak u svom voljenom Napoliju trebao održati konferenciju za novinare, no pitanje je hoće li se to i dogoditi s obzirom da talijanske vlasti negiraju Pisanijevu izjavu da je cijeli slučaj oko poreza riješena stvar.

"Nadam se povratku u Napulj čim je prije moguće, možda već za utakmicu protiv Juventusa (1. ožujak), tako da mogu vidjeti svoj voljeni klub i navijače Napolija koje nikad neću zaboraviti. Ove bi godine Napoli mogao osvojiti 'scudetto'", napisao je prije nekoliko dana Maradona u otvorenom pismu navijačima kluba. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider