Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Robben ističe kolektiv

Heynckes trijumfalno iz Londona: Bilo je lako protiv Arsenala!

"Mojoj momčadi je bilo lako igrati protiv Arsenala", trijumfalno je nakon pobjede 3-1 u Londonu kod Arsenala u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka izjavio Bayernov trener Jupp Heynckes…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Trenutno smo u izvanrednoj formi, zahvaljujući kojoj možemo kazniti svaku, pa i najmanju pogrešku našeg suparnika. Kada pobijedite u Englskoj protiv engleske momčadi, to je velik uspjeh. Sjajno smo startali s rana dva pogotka i odigrali smo jako dobru utakmicu. Kasnije je Arsenal ipak pokazao da su materijal za Ligu prvaka", dodao je 67-godišnji trener bavarskog velikana.

>> MANDŽO ZABIO prvi gol u Ligi prvaka: Bayern razbio Arsenal!

Nizozemac Arjen Robben, koji je ušao u igru u 63. minuti, te je sudjelovao u akciji kod pogotka za konačnih 3-1 kojeg je u 77. minuti postavio naš Mario Mandžukić, također je apostrofirao snagu Bayernovog kolektiva.

"Trenutno igramo na jako visokoj razini. Imamo sjajnu momčad. Napredovali smo u odnosu na prošlu sezonu i idemo u pravom smjeru. Dakako, napravili smo veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale, ali nam ostaje i uzvratna utakmica u kojoj ćemo nastojati biti još bolji."

"Očekivali smo da će Arsenal snažno navaliti na naš gol od samog početka, nošen gromoglasnom podrškom s tribina. Znam kako to funkcionira još iz mog vremena provedenog u Engleskoj. Stoga smo se mi igrači međusobno upozoravali i hrabrili da moramo biti na visini zadatka od prve minute. Zabili smo dva gola u ranoj fazi, bolje nismo mogli početi. Naravno da nam je nakon toga bilo puno lakše", rekao je Robben. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider