Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mandžo zasad siguran

Heynckes poručio Gomezu i Robbenu: Prihvatite klupu!

Trener minhenskog nogometnog kluba Bayerna, Jupp Heynckes, poručio je putem službene internetske stranice Arjenu Robbenu i Mariju Gomezu da se moraju pomiriti s ulogom "džokera s klupe"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obojica su nogometaša zbog problema s ozljedama izgubila mjesto u početnoj postavi Bayerna ove sezone, a Gomezovo mjesto u napadu pripalo je našem Mariju Mandžukiću. Heynckes, ako mu je za vjerovati, ne namjerava mijenjati ništa u svojoj početnoj postavi tako skoro.

''Svi bi mogli igrati. Svi naporno rade na treninzima. Mi nemamo samo 11 vrhunskih igrača, već ih imamo 20'', rekao je Heynckes te nastavio.

''Sretan sam snagom naše momčadi kao i duljinom klupe. Žao mi je što ne mogu igrati svi igrači odjednom, ali određeni igrači moraju prihvatiti činjenicu da je trenutno ulazak s klupe njihov zadatak. Pobjede su prioritet. Ništa drugo'', veli 67-godišnji Heynckes.

''Ne namjeravam raditi promjene u udarnoj momčadi tako skoro. Momčad će se sama iskristalizirati kroz utakmice, a prisilnim guranjem nekog u momčad neću postići ništa'', zaključio je strateg Bavaraca.

Bayern je trenutno vodeći sastav Bundeslige s 48 osvojenih bodova iz 19 utakmica, a Mandžukić je nakon zimske stanke u dvije utakmice postigao tri gola i asistirao za jedan.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider