Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prva faza uigravanja

Guardiola stišava euforiju: Evo u što se uvjerio u Njemačkoj!

Zadovoljan je, ali ne i euforičan bio trener Bayerna Pep Guardiola nakon što su njegovi nogometaši deklasirali HSV (4-0) u utakmici koja je trajala 60 minuta…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to polufinalni dvoboj Telekom Cupa u Mönchengladbachu, a Bavarci će u nedjeljnom finalu igrati protiv domaće Borussije. Način na koji je Guardiolina momčad pomela Hamburžane bio je impresivan, ali bivši trener Barcelone je svjestan da je ovo samo pripremni turnir.

>> Bayern ponovno demolirao HSV, zabio i Mandžukić!

„Napravili smo maleni korak prema naprijed, posebno je obrana igrala dobro u smislu postavljanja i kretanja. No, ovo je samo prva faza u uigravanju. U svakom slučaju, zadovoljan sam, igrali smo dobro i ušli smo u finale. Uz to, uvjerio sam se da su stadioni u Njemačkoj čudesni i uvijek puni“, istaknuo je Guardiola.

Jedan od strijelaca u subotnjoj je pobjedi bio i naš Mario Mandžukić koji je zaigrao u startnoj postavi i ostao na terenu do 42. minute. Hoće li dobiti priliku i u finalu još nije poznato.

„Ne znam s kojom ćemo postavom igrati protiv Borussije. Moram isprobati igrače na različitim pozicijama. No, moram naglasiti da mi je Bayern omogućio nevjerojatnu momčad. Za mene je ovo novo iskustvo, moram još puno učiti jer sam ovdje tek dva ili tri tjedna. Treba mi još vremena, ali u ovom sam trenutku iznimno sretan“, zaključio je Guardiola. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX