Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne želi da se boje

Guardiola poručio Mandži i društvu: Neka govore ružne stvari o meni!

Španjolski trener minhenskog Bayerna Pep Guardiola odlučio je dati svojim novim igračima prostor za "disanje", pa si je dao "instalirati" vlastiti ured izvan svlačionice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Guardiolin prethodnik Jupp Heynckess nije koristio ured koji se nalazi odmah preko puta Bayernove svlačionice, jer je želio biti bliže igračima. Guardiola smatra da je to "gušenje" igrača, te je odlučio predati svlačionicu njima u ruke.

"To je prostor namijenjen momčadi. U svlačionici se igrači šale, zabavljaju i mogu pričati o čemu god požele. Ne želim da se boje reći što misle samo zato jer sam ja unutra i pušem im za vratom. Slobodno me mogu kritizirati i govoriti ružne stvari o meni. To im ne želim braniti", rekao je bivši trener Barcelone.

Guardiola je u svoju novu trenersku avanturu krenuo porazom u njemačkom Superkupu od Borussije Dortmund (2-4), a prva utakmica nove sezone Bundeslige, u kojoj Bayern brani naslov, na rasporedu je već 9. kolovoza. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider