Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekoračio granicu

Guardiola otkrio 'prljavi veš' iz Barce: To mu nikad neću zaboraviti!

Trener Bayerna Pep Guardiola otvoreno je priznao da više nije u dobrim odnosima s predsjednikom Barcelone Sandrom Rosellom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Guardiola zamjera prvom čovjeku katalonskog kluba što je za napad na njega zlonamjerno iskoristio bolest Tita Vilanove. Podsjetimo, Guardiola je lani nakon četiri godine velikih uspjeha odlučio na pustiti klupu Barcelone.

>> Ribery: Na trenutke smo smiješni, sve je kod Guardiole drukčije

Otišao je na jednogodišnji odmor u New York, a slučaj je htio da je nekoliko mjeseci kasnije u isti grad na liječenje od tumora parotidne žlijezde došao i njegov nasljednik na klupi, Tito Vilanova.

Rosell je u tom razdoblju više puta španjolskim medijima izjavio kako Guardiola nijednom nije posjetio Vilanovu jer nekadašnji suradnici više nisu u dobrim odnosima.

„Rosell je ove godine više puta prekoračio granicu. To što je koristio Vilanovinu bolest kako bi me povrijedio, nikad mu neću zaboraviti. Posjetio sam Tita u New Yorku, a ako ga nisam viđao češće, to je samo zato što sam bio spriječen. Zar doista moram objašnjavati da čovjeku s kojim sam toliko dugo surađivao i koji mi je toliko puno pomogao želim sve najbolje? Rosell je pokazao vrlo, vrlo loš ukus“, istaknuo je Guardiola tijekom razgovora s njemačkim novinarima.

A na pitanje zašto je nakon četiri godine, tijekom kojih je nogometaše Barcelone predvodio do 14 trofeja, napustio katalonski klub, 42-godišnji je stručnjak odgovorio:

„Poslije četiri je sezone nestalo želje. Isti igrači, isti suparnici, isti novinari, iste utakmice. U Münchenu je sve novo i to je dobro za moje iskustvo“, zaključio je Guaridola. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider