Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
7-8 tisuća navijača

Guardiola odradio prvi trening u Bayernu: Nije bilo Mandžukića

Aktualni europski i njemački prvaci, nogometaši Bayerna, započeli su u srijedu s pripremama za novu sezonu. Prvi su put trenirali pod paskom novog trenera Pepa Guardiole.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na otvorenom treningu na Allianz Areni ipak se nije okupilo 25.000 navijača kako se očekivalo. Bild piše da je prvi Guardiolin trening pratilo između sedam i osam tisuća znatiželjnika, a nekadašnji je strateg Barcelone na travnjak izveo 16 igrača (Lahm, Neuer, Ribery, Müller, Kroos, Gomez, Boateng, Rafinha, Contento, Kirchhoff, Starke, Can, Weiser, Raeder, Weihrauch i Hojbjerg).

Priprema su još uvijek pošteđeni igrači koji su početkom lipnja nastupali za svoje reprezentacije, a među njima je i naš Mario Mandžukić. Također, Guardiola zasad radi i bez Dantea, Luiza Gustava i Javija Martineza koji su na Kupu konfederacija u Brazilu, kao i bez ozlijeđenih Bastiana Schweinsteigera, Marija Götzea i Holgera Badstubera. Sva trojica su se u srijedu ipak pojavila na stadionu i pratila trening suigrača.

Bavarci će već predstojeći vikend odraditi prve prijateljske utakmice protiv niželigaša, a zatim 4. srpnja putuju na pripreme u talijanski Trentino gdje će ostati do 12. srpnja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider