Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priključio se Mandžo

Guardiola ima svog 'Messija' u Bayernu: On će imati svu slobodu

Pep Guardiola priprema se s Bayernom u talijanskim Alpama za novu sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda je fokusiran na uspjehe s novim klubom, katalonski stručnjak Pep Guardiola osvrnuo se i na fenomenalan učinak svoje bivše momčadi (Barcelone) u prošloj sezoni, kada su osvojili Primeru sa 100 bodova na kontu.

"Strašan je to učinak, Cruyffova ideja i divni igrači uvijek će vas odvesti do vrha", rekao je Guardiola, koji smatra da će "Messi i Neymar biti odličan tandem".

El Mundo Deportivo prenosi i Guardiolinu izjavu o tome kako misli igrati u Bayernu: "Prije početka sezone moram saznati što više informacija o mojim igračima", kazao je Pep, a francuski mediji su to protumačili na način da će apsolutnu slobodu momčadi dati Francku Riberyju, kojeg misli isprobati na nekoliko pozicija.

Ono što je jedino jasno jest da će Guardiola pokušati zadržati Bayern na pobjedničkom kolosijeku: "Pobijediti, pobijediti, i pobijediti. To su moji ciljevi u idućoj sezoni", dodao je.

Inače, ovih se dana treninzima Bayerna priključio i naš Mario Mandžukić koji je imao malo duži odmor zbog reprezentativnih akcija na kraju sezone...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider