Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vidjet ćemo'

Guardiola ima plan: Novo mjesto za Martineza, jer dolazi pojačanje iz Barce!

Španjolska radio stanica Cadena Cope javlja kako ima informacije o novom klubu Thiaga Alcantare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Thiago Alcantara polako se pretvara u jednu od najvećih zvijezda prijelaznog roka. Mladi veznjak Barcelone pobunio se zbog male minutaže u matičnom klubu. Jasno mu je da ne može dobiti više prostora pored Xavija, Inieste i Fabregasa, ali više ne želi čekati.

Kao najveći interesent već tjednima Manchester United pokušava dovući Alcantaru na Old Trafford. U momčadi Vragova čeka ga mjesto. Man Utd mora naći playmakera, no, kako javlja, Cadena Cope, to neće biti Thiago Alcantara.

Kao izvor navode skoro pa prvu ruku, nekoga tko vodi direktno do samog Thiaga.

''Njegova budućnost nije u Barceloni. Klub koji je odabrao je Bayern Munchen, ispred Manchester Uniteda i Real Madrida'', javljaju Španjolci.

Ponuda Reala je odbijena jer nije htio zatvoriti vrata svom povratku u Barcelonu u budućnosti. Birao je tako između Man Uniteda i Bayerna. Znao je da u Munchenu na toj poziciji ima veliku konkurenciju, ali ga Pep Guardiola u telefonskom razgovoru uvjerio kako će povući Javija Martineza na stopera. To je napravio i Bielsa u Bilbau, navodi izvor za španjolski radio.

Tijekom dana su neki poznati njemački nogometni stručnjaci, poput Raphaela Honigsteina, na Twitteru potvrdili ovu informaciju Guardiolinom izjavom:

'Želim Thiaga. Pričao sam o tome sa Sammerom i Rummeniggeom. Vidjet ćemo što će se dogoditi...'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider