Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sigurno je jedno

Guardiola ga neće, ali hoće Mourinho: Mandžo ide u Chelsea?

Ukoliko je za vjerovati napisima The Suna, Chelseajev menadžer Jose Mourinho odlučan je u namjeri da ovog ljeta u redove svoje momčadi dovede Marija Mandžukića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog je ljeta Mourinho dugo vremena pokušavao realizirati transfer Waynea Rooneyja iz Chelseaja, ali nije u tome uspio i navodno sumnja da će i sljedećeg ljeta Crveni vragovi biti voljni pustiti ga na Stamford Bridge.

Nije Chelsea jedini od premierligaških klubova zainteresiran za našeg reprezentativca, već su interes pokazali i Manchester United i Arsenal, kao i talijanski prvak Juventus. Kako je Bayern za sljedeću sezonu već dogovorio dolazak poljskog napadača Roberta Lewandowskog, za kojeg se vjeruje da će imati prednost ispred Mandžukića, posve je izgledno da će se Mario naći na izlaznim vratima Allianz Arene.

Ostaje dakako za vidjeti kako će se stvari razvijati, budući da priču donosi tabloid The Sun koji često zna plasirati informacije koje u konačnici nemaju puno veze s istinom.

Sigurno je, pak, samo jedno - da će se Mandžukić i sljedeće sezone boriti za trofeje, samo je pitanje u čijem dresu jer svi klubovi koji ga žele pripadaju samoj eliti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider