Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpisao prije Božića

Guardiola dovodi u Bayern legendu Real Madrida!

Bivši trener katalonskog nogometnog diva Barcelone, Josep Guardiola, na kraju će tekuće sezone preuzeti vođenje minhenskog Bayerna, a njegov agent Jose Maria Orobitg objasnio je glavne razloge ovakve odluke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Pep se odlučio za Bayern, jer je klub imao najbolji i njemu najzanimljiviji projekt od svih zainteresiranih strana. Nije izabrao njemački klub zbog novca. Bilo je i puno izdašnijih ponuda“, otkrio je Guardiolin agent za španjolsku novinsku agenciju EFE, nakon čega je i otkrio kada je cijeli dogovor postignut.
„Sve je dogovoreno još prije Božića. Ne znam točan datum, ali mislim da je bilo oko 20. prosinca.“

>> Nakon Splita u kampu Bayerna: Bavarci ga 'kupili' još prije godinu i pol!

>> Senzacija iz Münchena: Guardiola od ljeta trener Bayerna!

Guardiola će tako zamijeniti Juppa Heynckesa, koji do kraja sezone ostaje na klupi Bayerna, a ujedno će tako hrvatski nogometaš Mario Mandžukić imati priliku raditi s ovim uglednim stručnjakom od iduće sezone.

Nije puno vremena trebalo proći od službene objave da Pep Guardiola preuzima Bayern do vijesti o prvom pojačanju. Bivši Barcelonin trener već je zacrtao koga želi dovesti, a vjerovali ili ne, riječ je o legendi madridskoga Reala! Pep, naime, za prvoga pomoćnika želi Raula Gonzalesa (35), s kojim je godinama veliki prijatelj unatoč rivalstvu između katalonskog i madridskoga kluba. Raul trenutačno igra za katarski Al Sadd. (TS/Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider