Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pep slaže ekipu

Guardiola će ipak iz Barcelone uzeti neke 'posebne ljude'

Njemački mediji su u srijedu pisali o idejama kakve ima Josep Guardiola, španjolski trener, koji će po kraju aktualne sezone sjesti na bavarsku klupu Bayerna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Guardiola prati utakmice Bayerna i uočava gdje bi se, po njegovom mišljenju, moglo napredovati. Lako je zaključiti da je po Guardioli posebno bolna točka bavarska obrana, pa su tako mediji najavili da je Guardiola pred čelnike Bayerna došao sa željom dovođenja dvojice obrambenih igrača.

Obojica su u Primeri, a u pitanju su 27-godišnji Urugvajac iz madridskog Atletica Diego Godin, te tri godine mlađi Španjolac Alberto Botia, inače član Seville.

Navodno su čelnici prihvatili takve Guardioline želje, a Bavarci su za spomenute igrače spremni izdvojiti čak 25 milijuna eura.

No, vrlo brzo je Guardiola došao s novim idejama, koje bi, ostvare li se, mogle oslabiti njegovu nekadašnju momčad - Barcelonu. Trenutačno je Guardiola u katalonskoj prijestolnici, te razgovora sa svojim nekadašnjim suradnicima i traži od njih dolazak u Bayern.

U pitanju nisu igrači nego fizički trener Emili Ricart, te skauti Domenec Torrent i Carles Planchart. Poseban čovjek u Pepovim zamislima je Manuel Estiarte, nekada direktor Barcelone i slavni vaterpolist, koji je navodno već jednom nogom na Allianz Areni, kod svog prijatelja.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider