Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako je uzbuđen

Götze otkrio zašto je prešao u Bayern!

Njemački 21-godišnji reprezentativac Mario Götze vjeruje da će u Bayernu pod palicom trenera Pepa Guardiola moći ispuniti svoj puni potencijal…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transfer iznimno talentiranog veznjaka iz dortmundske Borussije u Bayern bio je objavljen početkom svibnja, a Götze drži kako je povukao pravi potez za daljnji napredak u karijeri.

„Jako sam uzbuđen zbog novog izazova u mojoj karijeri. U Bayern sam prešao iz uvjerenja, želim napraviti sljedeći korak u svojoj karijeri“, poručio je Götze, te dodao kako ga raduje suradnja s trenerom pepom Guardiolom. 

„Pep je super. Igrače tretira na prijateljski način. Svatko će profitirati od njegovog načina rada i odvest će nas vrlo daleko.“

Mnogi nagađaju da bi Guardiola mogao koristiti na poziciji ''lažne devetke'', kao Lionela Messija u Barceloni. Götze kaže da bi bio spreman za takvu ulogu.

„Mogu to prihvatiti. Igrao sam lažnu devetku nedavno u reprezentaciji, a često sam na toj poziciji igrao i u mlađim dobnim uzrastima“, kaže Götze. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider