Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće još dugo ostati...

Gospodin Zidane otkriva: Na što puca Real i zašto je Ronaldo najbolji

Legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane, danas pomoćnik Carlu Ancelottiju u Real Madridu, nije bježao od odgovornosti da Kraljevski klub ima ambicije uzeti sve ponuđeno u ovoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U razgovoru za El Confidencial Zinedine Zidane je razgovarao o prošlosti, sadašnjojsti i budućnosti života u Real Madridu: "Mislim da ne možete usporediti doba kada sam ja igrao u Realu i ovo danas. Svaka era je zasebna. Ovo danas je vrlo mlada momčad, dok smo mi bili više iskusnija momčad", rekao je Zidane, koji se potom okrenuo mogućem osvajanju trostruke krune u ovoj sezoni.

"Naravno da možemo i trebamo razgovarati o tome. Kada igrate za Real Madrid ciljevi su uvijek najviši. Nalazimo se u finalu Kupa kralja, prvi smo u Primeri i na korak od četvrtfinala Lige prvaka. Želimo sva tri trofeja dakako", otkriva Zidane, te također veli da nema namjeru cijeli život ostati samo pomoćnik.

"Biti trener kluba je nešto što želim raditi u budućnosti. Učim od sjajnog trenera. Poznajem Carla jako dugo, jer mi je i bio trener dok sam bio igrač. U dobrim sam rukama", rekao je Francuz, te potom prokomentirao po mnogima trenutno najboljeg nogometaša svijeta – Cristiana Ronalda.

"Zaslužio je svaku pohvalu i sve nagrade. Svaki dan na trening dolazi prvi i odlazi posljednji. Nema granica. On stalno želi više, više i još više od toga. Rođeni je natjecatelj", zaključio je Zidane.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider