Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogodak sezone?

Golčina potencijalnog Vatrenog: Zaslužuje li poziv Kovača?

U sklopu 12. kola prve francuske nogometne lige, Le Championnata, Monaco je upisao prvi prvenstveni poraz i to na gostovanju kod Lillea rezultatom 2-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oba je pogotka za domaćine postigao Nolan Roux, po jedan u svakom poluvremenu, a bili su mu to četvrti i peti pogodak ove sezone. Prvi je postigao iz neposredne blizine nakon što udarac Baše nije završio iza leđa hrvatskog vratara Danijela Subašića, dok je drugi postignut iz savršeno izvedenog kontranapada.

Bio je to prvi poraz Monaca ove sezone, a isti ga je koštao pada na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Upravo je Lille od nedjelje drugi sastav Le Championnata, s dva boda manje od vodećeg PSG-a.

U preostale dvije nedjeljne utakmice Bordeaux je kao gost slavio kod Nice s 2-1, dok su Montpellier i Nantes podijelili bodove odigravši 1-1.


Grégory Sertic amazing goal Nice Bordeaux (0-1... by 90minutesFR

Vodeći je pogodak za Bordeaux zabio potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertic u 31. minuti prvog poluvremena, nakon što mu je povratnu loptu, na nekih 25 metara od gola, prizemno poslao Jussie. Sertic je isprve desnom nogom raspalio i nebranjivo pogodio vratarevu desnu stranu za 1-0. Veznjaka Bordeauxa bivši izbornik Štimac želio je vidjeti u kadru Hrvatske, a uskoro bismo mogli saznati kakvo mišljenje o njemu ima Niko Kovač...

Prednost gostiju je u 59. minuti udvostručio Ludovic Obraniak, nakon asistencije Henrija Saiveta. Konačnih je 1-2, gledano iz Nicine perspektive, postavio argentinski napadač hrvatskih korijena Dario Cvitanich udarcem s bijele točke u 77. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider