Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majstor ostaje majstor

Golčina bivšeg veznjaka Cityja izazvala totalnu ekstazu: 'Gooolaasooo'

Fantastični pogodak koji je izazvao neviđenu erupciju oduševljenja stiže nam iz Brazila...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gremio je u uzvratnoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Copu Libertadores (južnoamerička inačica Lige prvaka) dočekao LDU Quito, s jedinim ciljem: nadoknaditi zaostatak 0:1 iz prvog dvoboja u Ekvadoru.

Mučili su se dugo Brazilci, iako u svojim redovima imaju niz kvalitetnih pojedinaca – legendarnog Ze Roberta (ex Bayer i Bayern), bolivijskog napadača Marcela Morena koji je bio u Šahtaru, veznjaka Souzu pristiglog iz Porta, čileanskog ofenzivca Eduarda Vargasa posuđenog nedavno od Napolija... Konačno su domaći 'proradili' u 62. minuti. Točnije, zablistao je Elano Blumer, još jedan dobro znani majstor.

Bivši član Šahtara, Manchester Cityja i Galatasaraya, opalio je s tridesetak metara i pogodio same rašlje. Gostujući vratar mogao je samo gledati, a komentatoru i navijačima bio je to znak da totalno 'podivljaju'... Do kraja je ostalo 1:0, a Gremio je uspješnijim izvođenjem 11-eraca nastavio svoj put prema grupnoj fazi Cope Libertadores.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider