Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Impresivni Bavarci

Glad za trofejima nema kraja: 'Ove sezone želimo pet naslova!'

Sportski direktor Bayerna Matthias Sammer jasno je dao do znanja da su u novoj sezoni ambicije njegove momčadi još i veće nego prošle sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tada je Bayern osvojio trostruku krunu (Bundesliga, DFB-Pokal i Liga prvaka), a u novoj sezoni Bavarci su već izgubili priliku za osvajanjem njemačkog Superkupa porazom od Borussije 4-2.

>> Rummenigge progovorio o mogućoj razmjeni Mandže i Lewandowskog!

No, Bayernovi nogometaši do naslova mogu u čak pet natjecanja, budući se pored spomenutih natječu još za europski Superkup i za pokal pobjednika na Svjetskom klupskom prvenstvu.

"Želimo osvojiti treble ponovo ove sezone. A povrh svega želimo i naslove u europskom Superkupu i na Svjetskom klupskom prvenstvu također", rekao je Sammer za Sport Bild.

"Hoćemo li u tome uspjeti ostaje za vidjeti. Ne razumijem ljude koji sumnjaju u Bayernovu motivaciju. Ponovo počinjemo od nule. Da nemamo želje biti uspješni, ne bismo bili vrijedni toga da radimo u Bayernu. Svatko samog sebe mora preispitati ponovo i ponovo da li je voljan dati sve od sebe."

Nova bundesligaška sezona za Bayern započinje već u petak domaćim ogledom protiv Borussije Mönchengladbach. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider