Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strka još ne prestaje

Giggsu će u rješenju afere pomoći - seksorcist?

Klupski kapelan John Boyers, izvijestio je engleski dnevnik Daily Star, dobio je zadatak teraputski obraditi Ryana Giggsa, danas najozloglašenijega britanskog seksualnog ovisnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velečasni John, inače baptist, svoj ured u Manchester Unitedu ima od 1992. godine, kada ga je Alex Ferguson "kupio" od Watforda. Uglavnom je zadužen za duhovno savjetovanje mlađih nogometaša koji ulaze u profesionalne vode prepune izazova. Sada ga je klupsko rukovodstvo, navodi Star, angažiralo za pojedinačne seanse kojima bi trebao pomoći 37-godišnjem Velšaninu kojem su mediji u proteklih mjesec dana otkrili čitav niz izvanbračnih seksualnih skandala, među ostalima, i sa šogoricom Natashom, suprugom njegova mlađeg brata Rhodrija.

>> Giggsa želio ubiti rođeni brat - i to s teškim batom

>> FOTO Skandal potresa Man Utd: Giggs osramoćen zbog seks afere!

"Radim uglavnom s mlađim igračima iz škole nogometa poučavajući ih životnim vještinama i pripremajući ih za situacije koje bi ih mogle zadesiti. Učim ih o stvarima poput prijateljstva, seksualnog morala, suočavanja s neuspjehom, zlostavljanjem, predrasudama, rasizmom... Nastojim ih, jednom riječju, što bolje pripremiti za život u svijetu odraslih."

"Također, svima koji u klubu osjećaju potrebu, pružam pastoralnu i duhovnu podršku. Imali smo u nogometu pregršt primjera seksualnih ili skandala s drogom i ponašanjem uopće, tako da mislim da je postojanje kapelanskog ureda uistinu dobrodošlo za klub kao što je Manchester United", kazao je Unitedov duhovnik.

Nastavi čitati

Nastavi čitati