Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
Apel vlasnicima

Gerrard otkrio tajnu Brendana Rodgersa: 'Najbolje što sam vidio u karijeri'

Brendan Rodgers napravio je sjajan posao otkako je stigao u Liverpool, doveo je klub ponovno u borbu za naslov prvaka i Steven Gerrard poziva vlasnike na što brže rješenje pitanja Rodgersovog ostanka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brendan Rodgers ima ugovor s Liverpoolom do ljeta 2015. godine i napomenuo je kako još uvijek nije razgovarao s čelnicima kluba oko produženja suradnje te se smatra kako u Liverpoolu čekaju kraj sezone za početak pregovora s Rodgersom.

Kapetan Steven Gerrard smatra da nema potrebe za čekanjem i da Rodgersu ugovor treba biti ponuđen što prije.

''Brendan je pravo otkriće. Iz tjedna u tjedan pomaže nam da napredujemo i siguran sam da će se svi igrači složiti sa mnom. Oduševljen sam što je ovdje i nadam se da vlasnici kluba užurbano rade na novom ugovoru jer ga moraju produžiti što prije. Kada su igrači u ovakvoj situaciji da imaju još jednu godinu ugovora, a klub ih želi zadržati, onda se reagira vrlo brzo. Jednako mora biti i s Rodgersom koji zaslužuje dugogodišnji ugovor.''

Gerrard je oduševljen načinom rada Rodgersa, njegovim taktičkim postavkama i suradnjom s trenerima i igračima.

''Oduševljen sam njegovim treninzima, taktičkim pristupom i zrelosti koju pokazuje, svaki dan naučim nešto novo. Kada dođete u pozne igračke godine, onda pokušavate naučiti neke stvari od trenera, a ja sam od njega uistinu puno toga naučio. Svakom igraču pristupa drugačije, zna kakav pojedini igrači imaju karakter i njegov pristup igračima je nešto najbolje što sam vidio u svojoj karijeri.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider