Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi ga City

Gdje će Messi? Xavi prekinuo sva nagađanja znakovitom porukom

Španjolski nogometni reprezentativac i vezni igrač Barcelone, Xavi Hernandez, prokomentirao je medijske napise da će engleski bogataš Manchester City pokušati predstojećeg ljeta u svoje redove dovesti argentinskog genijalca Lionela Messija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Upravo će se Barcelona i Manchester City ogledati ove srijede navečer u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a jedna od tema nevezanih za utakmicu bila je i eventualni odlazak Messija iz katalonske prijestolnice zbog navodnog nezadovoljstva rada pod trenerom Gerardom Martinom.

City je, također navodno, najzagrijaniji za pokušaj njegovog dovođenja: "Naravno da će uvijek biti špekulacija oko toga gdje bi najbolji igrač svijeta mogao zaigrati. Svi žele Messija, ne samo Manchester City. No ne postoji cijena za koju će ga Barcelona pustiti. Svi znamo što Messi osjeća prema Barceloni, prema tome na opciju njegovog odlaska možete odmah zaboraviti", rekao je Xavi uoči velikog okršaja.

Messi je ove srijede s novinarima podijelio te osjećaje prema Barceloni o kojima je Xavi govorio: "Barcelona mi je dala sve. Sve što imam i što jesam dugujem njoj. Moj je san oduvijek bio igrati za prvu momčad Barcelone i to se nije promijenilo."

Podsjetimo, Barcelona je iz Engleske donijela uvjerljivu prednost od 2:0.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider