Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti čeka drugog

Gdje će Ibra? U Real očigledno – neće!

Ovog se ljeta pisalo kako je sjajni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović željan odlaska iz Paris St. Germaina, te kako se praktički sam nudi madridskom Realu gdje je voljan igrati i za manju plaću od uobičajene...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svom je agentu "naredio" Zlatan Ibrahimović da mu prokrči put do Reala, a navodno je i njegov trener iz PSG-a, Talijan Carlo Ancelotti, inače novi prvi čovjek struke u Realu, imao za misiju dovođenje Šveđanina u "kraljevski klub".

Ibrahimovićeva želja za odlaskom dodatno se potencirala nakon što se saznalo da Parižani kupuju Edinsona Cavanija čiji je transfer iz Napolija i službeno kompletiran ovog utorka.

No, madridska Marca piše kako Ibrahimović nikada nije bio niti blizu Reala, a po njihovim navodima Ancelotti baš nikome u Realu nije niti jednom rječju spomenuo Ibrahimovića.

"Ancelotti je zadovoljan napadačima u Realu", te jedino što još čeka je "razvoj situacije s Higuainom". Tako piše Marca i valjda i zasad prekida mogućnost dolaska Ibrahimovića u Madrid.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider