Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporna fotografija

FOTO Arsenal u 'utakmici sezone' gubi 0:2, a evo što radi njihova klupa!

Novi težak udarac doživio je Arsenal na gostovanju kod Evertona…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Topnici su potopljeni s 0:3, pa sada strahuju i za 4. mjesto, posljednje koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Prijeti im upravo Everton koji je trijumfom u međusobnom susretu došao na svega bod zaostatka od Arsenala, a ima i utakmicu manje…

Za domaće su zabijali Naismith, Lukaku i njihov bivši igrač Arteta, sada u Arsenalu, koji je pogodio vlastitu mrežu. Veliki uspjeh razveselio je navijače Evertona, ali i momčad čiji bi žestoki rad mogao doći na naplatu. Posebno energičan u proslavi gola bio je Lukaku, koji je slavio s menadžerom Robertom Martinezom.

Ne bi tu bilo ništa čudno, da otočki mediji kasnije nisu došli do fotografije koja u pozadini prikazuje klupu Arsenala dok Lukaku i Martinez slave.

Čak četvorica gostujućih rezervi sa smijehom prate taj trenutak, a Kim Kallstrom se doslovce ceri. Nije baš normalno ponašanje za 'utakmicu sezone', u kojoj nakon nešto više od pola sata gubiš 0:2…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider