Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U vezi odlazaka

Casillas na prekretnici: Evo što kaže glavni čovjek Reala

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez otkrio je španjolskim medijima da će Iker Casillas ostati u klubu i u idućoj sezoni, iako je cijelu proteklu, kada je Primera u pitanju, proveo na klupi za pričuve...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti nastavio je s politikom Josea Mourinha od sezone ranije kada je Ikera Casillasa koristio samo u Kupu kralja i Ligi prvaka, a Diega Lopeza u utakmicama Primere. To se zamalo pokazalo kao vrhunska odluka, jer je Real uzeo dva od maksimalna tri naslova za koliko se borio do samog kraja sezone.

Kraljevski klub uzeo je u konačnici Ligu prvaka i Kup kralja, natjecanja u kojima je Casillas stajao između vratnica. Španjolski reprezentativni vratar je velika želja brojnih europskih klubova, no prema posljednjim riječima Florentina Pereza, on bi trebao ostati u Madridu do isteka svojeg ugovora.

"Razgovaramo o tome cijele sezone. Ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, Iker će ostati u Realu do kraja svog ugovora (ljeta 2017. godine). U životu za ništa ne možete reći da je sigurno, no zasada nema indikacija da ijedna strana želi rastanak", veli predsjednik Reala, koji je potom komentirao i mogući odlazak Diega Lopeza i Alvara Arbeloe prema Napulju.

"Mislim da će svi ostati. Ljeto je tek počelo, a do kraja prijelaznog roka ima tri mjeseca. Nitko me zasada nije obavijestio o nikakvim ozbiljnim pregovorima, tako da vam ne mogu ništa reći po tom pitanju", zaključio je predsjednik Real Madrida, kluba koji je minule subote osvojio 10. naslov prvaka Europe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider