Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva penala domaćina

Fiorentina remizirala s Milanom i ponovno izgubila glavnu zvijezdu!

Nogometaši Fiorentine i Milana remizirali su 2-2 u prvom nedjeljnom ogledu 31. kola talijanske Serie A. Za preostala dva boda vjerojatno više mogu žaliti gosti iz Milana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Milan je imao dobitnu situaciju manje od pola sata prije kraja. Vodio je 2-0 i imao igrača više, ali su mu tri boda ipak pobjegla iz džepa. Domaćin je do kraja izjednačio i to prilično raritetno, uz dva pogođena penala. Prvoga je u 66. minuti realizirao Ljajić, a drugog sedam minuta kasnije Pizarro.

Inače, takve sudačke odluke možda su bile djelomična kompenzacija za ono što se dogodilo u 40. minuti kada je domaći igrač Tomović dobio crveni karton zbog udaranja laktom El Shaarawyja. Iako udarac laktom nije bio dvojben, činilo se da je uslijedio sasvim slučajno, pa je crveni karton bila prestroga kazna.

Domaćoj je momčadi, pak, cijelu utakmicu najviše prijetio njen donedavni član, Riccardo Montolivo. Talijanski reprezentativac je postigao prvi pogodak na ogledu u 14. minuti, kojeg nije želio slaviti, a potom je asistirao Flaminiju u 62. za 2-0. No, završilo je podjelom bodova.

Unatoč tome, Milan drži relativno sigurno treće mjesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka iduće sezone, a usput prijeti i drugoplasiranom Napoliju. Ovim remijem Fiorentina je, pak, dodatno izgubila nadu da može biti treća. Usput rečeno, Fiorentina je opet izgubila i Stevana Jovetića, koji se nanovo ozlijedio. (TS) 

Serie A, 31. kolo:

Fiorentina - Milana 2-2 (Ljajić 66-11m, Pizarro 73-11m / Montolivo 14, Flamini 62)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider