Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo - Rijeka

Finale hrvatskog Kupa: Prva na Maksimiru, uzvrat na Kantridi

Prva utakmica finala hrvatskog nogometnog Kupa između Dinama i Rijeke igrat će se na stadionu Maksimir 7. svibnja, a uzvrat je sedam dana kasnije na Kantridi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva utakmica finala hrvatskog nogometnog Kupa između Dinama i Rijeke igrat će se na stadionu Maksimir 7. svibnja, a uzvrat je sedam dana kasnije na Kantridi, odlučeno je danas ždrijebom na novinarskoj konferenciji u Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u hotelu Double Tree by Hilton.

Prilikom ždrijeba asistirali su predstavnici klubova, pa je tako predstavnik Dinama Davor Bukovina promiješao kuglice, a izvukao ih je direktor Rijeke Srećko Juričić.

"Nismo imali nikakvih želja uoči ždrijeba, ali drago mi je što je uzvrat na Kantridi", kazao je Juričić, dok je Bukovina dodao: "Očekujemo spektakl u obje utakmice. U finalu se sastaju dvije najbolje hrvatske momčadi ako se gleda pozicija na ljestvici. Radujemo se utakmicama sa super-jakom Rijekom".

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović najavio je kako će Savez iduće godine marketinški jače popratiti , te pokušati 'izbrendirati kup' kako bi to natjecanje dobilo jači značaj, važnost i dimenziju.

Dinamo je rekorder sa 12 naslova pobjednika kupa i još četiri finala, dok je Rijeka tri puta bila u finalu Kupa, a dva puta slavila. Posljednji put 2006. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider