Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dotaknuo se i Chelseaja

Ferguson odgovorio Mancijinu: 'To su besmislice, svi daju sve od sebe'

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson odgovorio je treneru Manchester Cityja Robertu Manciniju koji je prije nekoliko dana ustvrdio da manji klubovi često ulaze s defetističkim stavom u dvoboje protiv "crvenih vragova"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Mislim da je to apsolutna besmislica. Stvarno to mislim'', jasno je poručio Ferguson.

''Puno puta sam se ove sezone i ja pitao trude li se neki klubovi uopće protiv Cityja. Ali, naravno da se trude. Engleski je nogomet najpošteniji na svijetu. Svi daju najbolje od sebe jer je to u prirodi engleskog nogometa. I zato su Mancinijeve riječi apsolutna besmislica.''

Nije škotski stručnjak mogao odoljeti, a da ne prokomentira neobičnu odluku Manchester Cityja i Chelseaja da odmah nakon završetka sezone otputuju na turneju u SAD.

''Moram priznati da to ne bih nikad napravio. Očito je da su se City i Chelsea odlučili na to zbog financijske dobiti. A s obzirom da su to dva najbogatija kluba u ligi, jasno je da im treba novac'', cinično je zaključio Ferguson. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider