Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Šokirao nas je'

Ferguson nahvalio Modrića i otkrio gdje je zapelo kod transfera u Man Utd

Legendarni trener Sir Alex Ferguson u svojoj se autobiografiji dotaknuo i Luke Modrića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznata je naime priča kako je Alex Ferguson htio hrvatskog reprezentativca dovesti u Manchester United, ali taj transfer nikad nije realiziran.

''Uoči moje posljednje sezone na klupi razmišljao sam samo kako srušiti City. Imao sam dobru momčad, ali nedostajao mi je igrač kao 'mladi Scholes'. Svi su pričali o Luki Modriću, a ja sam ga želio dovesti u United. Međutim, nisam htio opet pregovarati s Tottenhamom nakon mučnog posla oko transfera Berbatova'', otkrio je Ferguson zašto Luka nije stigao na Old Trafford.

''Luka je primjer modernog igrača koji nikad ne simulira.Upravo je Luka Modrić prošle sezone u osmini finala Lige prvaka bio je jedan od kreatora preokreta Reala na Old Traffordu. Igrali smo sjajno protiv Reala. U uzvratu je sudac nepravedno isključio Nanija. Odmah je ušao Luka i izjednačio. To je za nas bio šok. Dokrajčio nas je Ronaldo, iako smo mi do kraja utakmice mogli zabiti pet golova. Katastrofa'', piše Ferguson u svojoj autobiografiji.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider