Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ono što smo svi znali

Ferguson na kraju napokon priznao utjecaj na suce tijekom karijere!

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson napokon je, uoči posljednje utakmice koju će voditi u karijeri, premierligaškog gostovanja kod West Bromwich Albiona, priznao pritisak koji je vršio spram sudaca...

Legendarni 71-godišnji Škot Alex Ferguson poznat je po 'teroriziranju' sudaca uz aut-liniju tijekom susreta, ali je to uvijek odbijao javno priznati.

''Četvrti sudac u nedjelju (protiv Swanseaja) mi je pokazao ploču na kojoj je stajalo osam minuta. Rekao sam: „Promisli ponovo“. To je bio dio igre, pritisak koji pokušavaš nametnuti sucima. Ali psihološke igre čuvao sam za protivnike'', rekao je Ferguson.

Upitan za planove po umirovljenju, Ferguson se nije propustio našaliti, a onda progovoriti o potrebi za novim izazovima.

''Ispit ću sve vinograde dok se ne osuše.''

''U Aberdeenu sam bio osam i pol godina i došao sam do točke u kojoj mi je trebao izazov. Moj stari predsjednik u Aberdeenu (Dick Donald) mi je tada rekao: „Jedini klub koji će te ikad zadovoljiti je Manchester United. Poveznica je bio njegov sin koji je igrao za Manchester United. To je bilo šest mjeseci prije nego li sam došao ovdje i sve se ostvarilo u studenom.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider