Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Ali teško je to odbiti

Ferguson iznenađen: Nisam to očekivao od Guardiole!

"Nisam očekivao Pepa Guardiolu na dužnosti budućeg trenera Bayerna", izjavio je Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josep Guardiola po završetku prošle sezone uzeo je godinu dana odmora od trenerskog posla kojeg je vrlo uspješno četiri godine obnašao u Barceloni.

Nakon mjeseci spekulacija o njegovom idućem klubu, španjolski stručnjak je nedavno dogovorio i potpisao trogodišnju suradnju s Bayernom, kojeg će preuzeti od iduće sezone.

"Bio sam iznenađen kada sam čuo tu vijest jer nisam to očekivao. Cijelo vrijeme su se spominjali klubovi iz Engleske kada je u pitanju Guardiola", veli Alex Ferguson.

Mancester City i Clelsea su dva kluba s kojima su mediji najviše povezivali Guardiolu, no, 42-godišnji trener odabrao je Bayern.

"Teško je odbiti Bayernovu ponudu jer je to jedan od najboljih europskih klubova. Fantastičan grad, fantastičan stadion, dobri igrači, velika povijest. Jednostavno je izabrati Bayern sa svim tim okolnostima", kaže Sir Alex. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider