Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolnica na Old Trafforud

Još jedan veliki udarac za Manchester United!

Prema napisima otočkih medija, u redovima engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda mogli bi na dulje vrijeme ostati bez Marouanea Fellainija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fellaini ima problema s leđima i ukoliko se pokaže da još neko vrijeme neće biti dostupan za igru, u klubu bi se mogli odlučiti poslati ga na operaciju zapešća koju odgađaju još od ranije faze sezone.

"Fellaini ima problema s ozljedom leđa za koju smo se nadali da je zaliječena, ali poslat ću ga na nova testiranja i ako nije zaliječena, mogao bih se odlučiti poslati ga na operaciju zapešća također. Nadali smo se da bi se njegova leđa mogla oporaviti za 10-ak dana, ali i dalje ih osjeća. Pričekat ćemo i vidjeti. Ne kažem da ćemo to još napraviti (poslati ga na operaciju zapešća), ali to bi ga udaljilo otprilike šest tjedana", komentirao je menadžer Uniteda David Moyes.

Kod "crvenih vragova" trenutno su na popisu ozlijeđenih Robin van Persie, Michael Carrick i Wayne Rooney, a potonji ima šanse za nastup već u današnjem ogledu protiv West Hama, iako je vjerojatnije očekivati njegov povratak 26. prosinca protiv Hull Cityja. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider