Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaje izbornik

Fatih Terim dobio otkaz u Galatasarayju

Na službenoj internet-stranici turskog nogometnog prvaka Galatasarayja objavljeno je kako 60-godišnji Fatih Terim više nije trener momčadi iz Istanbula.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čelnici kluba su odlučili raskinuti ugovor s Terimom objašnjavajući kako "nisu zadovoljni početkom sezone". Galatasaray je u prve četiri prvenstvene utakmice upisao jednu pobjedu, te je čak tri puta remizirao. U Ligi prvaka je, pak, primio šamar od madridskog Reala koji je sa 6:1 pobijedio usred Istanbula.

Terim je tijekom duge i uspješne trenerske karijere u čak tri navrata bio trener Galatasarayja. Prvo je na toj klupi sjedio od 1996. do 2000. godine, potom od 2002. do 2004. godine, te u posljednjem razdoblju od 2011. godine, a posljednje je dvije sezone klubu osigurao naslov turskog prvaka.

Ako ništa drugo Terimu ostaje posao izbornika Turske. Naime, posljednjih je nekoliko tjedana istovremeno bio i prvi čovjek struke u Galatasarayju, te u nacionalnoj momčadi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider