Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fantastični Kolumbijac

Chelsea ga silno želi, a njemu se ide drugu ligu: 'Volio sam Baggija'

U razgovoru za talijanski Sky Sports kolumbijski nogometni reprezentativac u redovima Monaca Radamel Falcao komentirao je, između ostaloga, glasine o mogućem transferu u Chelsea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog je ljeta Falcao na veliko povezivan s potencijalnim transferom na Stamford Bridge, ali on sam inzistira da prijelaz u Chelsea nije bio jedna od opcija.

''Da li bih volio igrati za Mourinha? Nikad nisam o tome razmišljao. Danas se to ne čini vjerojatnim jer smo na dva različita puta i ja imam petogodišnji ugovor s Monacom. Ali Mourinho je trener s fantastičnom karijerom, naslovi koje je osvojio govore za sebe i nitko ne može poreći njegove sposobnosti'', rekao je Falcao.

''Ima drugačiji stil. Ljudi ga možda ne vole, ali to ga čini posebnim i nogomet uživa u njegovoj ekscentričnosti.''

''Bilo je puno nagađanja o europskim klubovima koji su zainteresirani za mene. Ja ne razmišljam previše o tome. Pokušavam se koncentrirati na svoje ciljeve, treniranje kako bih ostvario važne rezultate.''

Falcao je ipak na kraju priznao gdje bi jednog dana volio zaigrati.

''Jednog dana bih volio zaigrati u Seriji A. Gdje? Ne mogu reći. Volio sam Roberta Baggija, a od aktualne reprezentacije volim Andreu Pirla. Giuseppe Rossi je jako je talentiran, a Francesco Totti ponovo bi trebao dobiti reprezentativni poziv.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider