Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City zabio iz zaleđa?

Iznenađenje u FA Cupu: Drugoligaš izborio novu utakmicu protiv Cityja

Nogometaši engleskog drugoligaša Blackburna i prvoligaša Manchester Cityja odigrali su 1-1 na Ewood Parku u utakmici 3. kola FA Cupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poveo je očekivano Manchester City golom Alvara Negreda u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Nakon ubačaja iz kuta loptu je glavom na drugu vratnicu proslijedio Edin Džeko, a Negredo ju je proslijedio u mrežu. Ostaje upitno da li je španjolski napadač pri postizanju gola bio u zaleđu.

Blackburn je uspio odgovoriti nakon deset minuta igre u drugom poluvremenu. Pogotku je prethodla slaba reakcija Cityjevog rezervnog vratara Costela Pantilimona koji nije uspio ukrotiti jedan slabi udarac glavom nakon ubacivanja iz kornera, da bi Scott Dann iskoristio njegovu pogrešku i potom iz odbijanca pospremio loptu u mrežu.


Goal Negredo - Blackburn 0-1 Manchester City... by The-Best-Games

Do kraja se rezultat nije mijenjao, a City je susret završio s igračem manje nakon isključenja braniča Dedrycka Boyate u 85. minuti.

Ponovljena utakmica ovih suparnika koja će odlučiti putnika u sljedeći krug igrat će se na Cityjevom Etihadu. (TS)

FA Cup, 3. kolo:

Blackburn - Manchester City 1-1 (Dann 55 / Negredo 45+1)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider