Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakvi parovi

FA Cup: City protiv Chelseaja, Arsenal čekaju dva 'luđačka' mjeseca

U nedjelju su izvučeni parovi osmine finala najstarijeg klupskog natjecanja, FA Cupa, u kojem nas očekuju prave nogometne poslastice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ždrijeb je htio da u ovoj fazi natjecanja ostanemo bez Arsenala ili Liverpoola, odnosno Manchester Cityja ili Chelseaja. To su najzanimljiviji parovi petog kola, a domaćini će, u veljači, biti prvospomenute momčadi.

Od ostalih parova spomenimo da će Southampton našeg Dejana Lovrena gostovati kod Sunderlanda, te da će Hull City Nikice Jelavića gostovati kod niželigaša Brightona.

Treba svakako spomenuti da je u cijelom scenariju najgore prošao Arsenal, pred kojim su dva 'luđačka' mjeseca utakmica. Naime, u veljači i ožujku Arsenal očekuju dvoboji protiv: Liverpoola (Premierliga), Manchester Uniteda (Premierliga), pa ponovno Liverpoola (FA Cup), a potom slijedi prva utakmica osmine finala Lige prvaka u kojem dočekuje Bayern.

To su četiri susreta zaredom, a igraju se u razmaku od 8. do 19. veljače. Prvi dio ožujka je nešto laganiji za 'topnike', a potom slijede četiri vjerojatno ključna susreta za završnicu sezone: Bayern (LP), Tottenham (gosti), Chelsea (gosti) i Manchester City (doma).

Parovi osmine finala FA Cupa:

Sunderland – Southampton

Everton – Swansea

Manchester City – Chelsea

Arsenal – Liverpool

Sheffiled United/Fulham – Nottingham Forest/Preston

Brighton – Hull City

Cardiff - Wigan

Sheffield Wednesday - Charlton Athletic

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider