Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjetili se i rivala

Hit proslave naslova na Old Traffordu bila je 'ruka Brane Ivanovića'

Sinoć je Man United pobjedom protiv Ville osigurao svoj 20. Naslov prvaka Engleske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Robin Van Persie s tri je pogotka srušio Aston Villu i tako direktno donio svom novom klubu naslov prvaka. Nakon utakmice na terenu su slavili nogometaši Manchester Uniteda, a u jednom se trenutku na terenu pojavila umjetna ruka.

>> Pogledajte tu čudesnu statistiku: To može samo Alex Ferguson!

Naravno, asocijacija je to na novi ispad vodećeg strijelca Premier lige Luisa Suareza. S rukom je slavio Patrice Evra, a 'grizli' su je još neki. Evra je ima povijest sa Suarezom koji ga je nazvao 'negro' zbog čega je oštro kažnjen od FA-a.

Sjetili su se tako na Old Traffordu svojih najvećih rivala iz Liverpoola. Uz svo dužno poštovanje Cityju, zna se tko su najveći rivali u Engleskoj. Zanimljivo, prije 20 godina Manchester United uzeo je svoj prvi naslov s Fergusonom na čelu.

Tada je Liverpool uvjerljivo vodio na listi naslova prvaka, a United je došao tek do broja osam. Liverpool i danas ima 18. naslova, dok su u Manchesteru proslavili već 20.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider