Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razlog je samo jedan

Evo zašto će se 'El Clasico' igrati u - podne!

Izvršni predsjednik multimedijalne komunikacijske kuće MediaPro, Jaume Roures, dao je naslutiti da će prvi "el clasico" između Real Madrida i Barcelone započeti u podne...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica koju željno iščekuje veliki dio svijeta na rasporedu je 26. listopada ove godine u Barceloni, a početak bi mogao biti točno u podne. Priča se o tome već mjesecima, a razlog je – azijsko tržište.

''Svi su uvjeti zadovoljeni da se prvi susret Real Madrida i Barcelone odigra u podne. Velika je to želja i azijskog tržišta, jer su tamo nogometaši poput Lionela Messija i Cristiana Ronalda jako poznati, baš kao i njihovi klubovi'', rekao je predsjednik multimedijalne komunikacijske kuće MediaPro, Jaume Roures španjolskim novinarima.

U čemu je stvar, Real i Barcelona žele dio bogatog kolača na azijskom tržištu. Klubovi iz Premierlige zarađuju veliki novac jer su njihovi klubovi najpopularniji u Aziji. Također, Englezi često igraju rano tijekom dana, što pogoduje satnici na Dalekom Istoku.

Sada Real i Barcelona žele 'prodati' svoje najveće zvijezde tamošnjim ljubiteljima nogometa. Dio ljetne turneje proveli su upravo u najvećim azijskim zemljama, a sada će im ponuditi utakmice u najboljim terminima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider