Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Svima je teško u Barci'

Evo tko je za Iniestu najbolji trener za Barcelonu!

Ponajbolji vezni nogometaš svijeta Andres Iniesta stao je u obranu svog trenera Gerarda Martina, za kojeg je rekao da je najbolji čovjek u svom poslu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Martina mediji kritiziraju od prvog dana kako je stigao na trenersku klupu Barcelone, a sada se, ni kriv ni dužan zahvaljujući velikim kiksevima Atletica i Real Madrida, našao u poziciji da s dvije pobjede u posljednja dva kola Primere uzme naslov prvaka Španjolske.

Iniesta smatra da je Martinu potrebno više vremena u klubu da bi dokazao svoju kvalitetu, te je rekao da će biti jako sretan ukoliko se dogodi da ih upravo on povede i u iduću sezonu.

"Za mene je trener kojeg trenutno imamo najbolji na svijetu. Također bih bio jako sretan kada bi ostao s nama i pokazao svima za što je sve sposoban", rekao je Iniesta, te nastavio:

"Prva je godina teška svima. Uvijek ga vidim sa željom i predanošću za rad. Uvijek je pun optimizma. Stvari ne idu uvijek u našem smjeru, ali on uvijek pokušava izvući maksimum. Barcelona je težak klub za voditi. Svakome, pa tako i njemu. Očekivanja su uvijek visoka i to je normalno", kaže Španjolac, koji se ponovno otvorio na pitanje o nedavnoj smrti bivšeg trenera Tita Vilanove.

"Njegova smrt je bio veliki udarac za sve nas. Proveli smo mnoge godine zajedno, bio nam je pomoćni, a potom i glavni trener. S njim smo osvojili Primeru sa 100 bodova na svom kontu. Njegova smrt me jako pogodila. Bili smo u kontaktu do posljednjeg trenutka. Svaki put kada bih ga pitao kako je on bi mi želio pričati o nogometu", završio je Iniesta. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider