Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treba li ostati?

Evo što je rekao Martino nakon razočaravajuće sezone Barce

Tata Martino, trener nogometaša Barcelone, priznao je da njegova momčad nije zaslužila osvojiti naslov prvaka Španjolske, nakon šokantnog domaćeg remija 2-2 protiv Getafea u subotnjem ogledu 36. kola Primere…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je imala pobjedu u džepu, ali je Angel Lafita svojim drugim golom na utakmici u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio konačnih 2-2. Barcelona ima tri boda manje od vodećeg Atletica i utakmicu više od njega, što znači da je praktički ispala iz utrke za osvajanje naslova.

''Dali smo sve što smo imali u prvenstvu. Jasno da smo željeli dati više, ali ako nismo bili u stanju dobiti ovu utakmicu, onda uistinu nismo ni zaslužili priliku za osvajanje titule. Mogli smo ovu utakmicu riješiti ranije, a ne strepiti do zadnjih trenutaka, kao što se dogodilo'', rekao je Martino, te priznao i vlastitu odgovornost za podbačaj u sezoni koja će vrlo vjerojatno završiti bez trofeja za Barcelonu.

''Ovo je loša sezona, svakako lošija od naših očekivanja. Imali smo puno problema izvan terena. Nastojali smo ih prebroditi s našom igrom i do ove utakmice smo bili ''živi'' u borbi za naslov prvaka. Ponekad možete imati osjećaj da niste obavili dovoljno dobro svoj posao i da ne zaslužujete šansu. Ne želim bježati od odgovornosti i osjećaja da sam ja odgovoran za sezonu kakvu smo imali. Tijekom sezone imali smo neke nedostatke koje nismo uspjeli riješiti'', dodao je Martino, sugerirajući da nije ispunio vlastita očekivanja na kormilu katalonskog velikana. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider