Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neki ga već otpisali

Evo što je Moyes rekao o slabim rezultatima ManUtd-a i svojoj poziciji

Unatoč vrlo slabim rezultatima ove sezone menadžer Manchester Uniteda David Moyes ne brine za svoju poziciju. Moyes je svjestan svih problema, ali vjeruje u bolju budućnost...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči vrlo važnog ogleda u Ligi prvaka protiv Olympiakosa, Moyes nije mogao izbjeći pitanja o budućnosti na klupi Uniteda. On vjeruje u ostanak i nastavak suradnje.

''Moja pozicija nije se uopće promijenila. Imam sjajan posao i znam u kojem smjeru moram ići. Svjesni smo da smo se doveli u tešku poziciju, ali imamo vjeru u bolje sutra. Najveću sigurnost daje mi činjenica da o mojoj budućnosti uopće nismo razgovarali već me čelnici puštaju da radim svoj posao. Imam šestogodišnji ugovor, u Unitedu se ne razmišlja kratkoročno već dugoročno'', rekao je Moyes na današnjoj pressici uoči ogleda s Olympiakosom.

Manchester je s gostovanja u Grčkoj donio poraz 2-0 i na Old Traffordu imat će težak posao na putu do četvrtfinala Lige prvaka.

''Manchester se samo dva puta uspio vratiti iz ovakve situacije i to posljednji put, ako se ne varam, 1984. godine. Očito je da se takvi preokreti ne događaju često, ali imamo vjeru. Svaki dan sam s ovim igračima i znam koliko su kvalitetni. Znam da su svjesni da mogu dobro igrati i da nijedan u to ne sumnja. Pokušat ćemo to dokazati već u srijedu na Old Traffordu.''

Kao glavni problem ove sezone Moyes ističe izostanak sreće i slabu realizaciju.

''Rezultati su razočaravajući, ali nitko ne može reći da se ne borimo. Imali smo puno prilika, no nismo ih iskoristili i to je ono što je donijelo razliku. Navijači su vidjeli neke poraze koje nisu očekivali, ali i dalje su uz momčad. Kroz povijest su vidjeli velike rezultate Uniteda i tako će biti i dalje. Ovo je najveći klub na svijetu i ponovno će se podići'', rekao je optimistično Moyes.

''Podrška koju imamo je fenomenalna i prva stvar što sam rekao igračima je da moramo vratiti navijačima za sve ovo što nam pružaju. Moramo svi zajedno dati sve od sebe da im pružimo noć za pamćenje'', zaključio je stručnjak na klupi Uniteda kojeg su engleski mediji već doveli pred izlazna vrata. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider