Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradio ovacije Bernabeua

Evo što je Modrić rekao za utakmicu nakon koje ga svi hvale

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić bio je vrlo zadovoljan igrom svog Real Madrida, koji je u sklopu 3. kola španjolske Primere slavio protiv Athletic Bilbaa s 3-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je nakon susreta ponio epitet igrača utakmice, a trener Carlo Ancelotti je njegov nastup okarakterizirao kao "fantastičan".

''Bila je to naša najbolja utakmica dosadašnjeg dijela sezone, no mislim da ćemo u budućnosti igrati još i bolje. Navijači su uživali u našoj pobjedi i zbog toga smo sretni'', rekao je Modrić, koji je zaradio ovacije Santiago Bernabeua:

''Zadovoljan sam svojim nastupom. Nastavit ću naporno raditi da nastavim igrati na ovoj razini. Prošle sezone nisam odradio pripreme, jer sam se kasno priključio momčadi, no sada to nije slučaj. Postepeno igram sve bolje i bolje'', kazao je Hrvat, koji sjajno surađuje s novopridošlim Iscom:

''Nemamo nikakvih problema u komunikaciji. On je sjajan igrač, a s takvima ne treba puno vremena za upoznavanje na terenu. On je igrač koji nas ostale čini boljima'', zaključio je Modrić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider