Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'To je poput braka'

Evo što je Modrić rekao o Baleovoj sebičnosti i zvižducima Ronaldu!

Hrvatski nogometaš Luka Modrić gostovao je na konferenciji za novinare uoči dvoboja svoga Real Madrida protiv Borussije Dortmund u četvrtfinalu Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva je utakmica na rasporedu u srijedu na stadionu Santiago Bernabeu, a Real je dočekuje nakon teškog razdoblja u kojem je izgubio od Barcelone i Seville i skliznuo s prvog na treće mjesto ljestvice španjolskog prvenstva.

"Ista smo momčad kakva smo bili i prije deset dana. Normalno je da ima trenutaka tijekom sezone koji nisu tako dobri, ali ne treba zbog toga gubiti samopouzdanje. Siguran sam da ćemo protiv Borussije dati najbolje od sebe", rekao je Modrić i još se malo okrenuo dvama nedavnim porazima.

"Dogodio se loš trenutak koji nitko nije očekivao, ali moramo brzo reagirati. Moramo nastaviti igrati kao dosad jer je sezona bila vrlo dobra. Ova dva poraza to ne mogu izbrisati. Nećemo se predati ni u jednom od tri natjecanja."

Okrenuo se potom 28-godišnji veznjak predstojećoj utakmici protiv Dortmunđana koji su lani u polufinalu bili bolji od Reala.

"Važno je ne primiti gol sutra. Bilo bi odlično pobijediti s 2-0, ali cilj je zabiti što više golova, a ne primiti nijedan. Borussia ima dosta ozlijeđenih igrača i mogli bismo zbog toga pomisliti da će nam biti lakše, ali istina je da nas čeka vrlo teška utakmica. Imamo iskustva i znamo što možemo očekivati."

Na pitanje je li za Borussiju prednost što će uzvrat igrati kod kuće, Modrić je odgovorio:

"Nije me briga gdje se igra uzvrat. Ne mislim da je prednost igrati uzvrat kod kuće. Lani smo igrali drugu utakmicu doma, pa smo ispali."

Za kraj se hrvatski reprezentativac osvrnuo i na neke aktualne teme, poput medijskih kritika Garethu Baleu da je sebičan i navijačkih zvižduka upućenih Cristianu Ronaldu.

"Bale je zabio puno golova i jedan je od najboljih asistenata lige. Igra za momčad i ne mislim da je sebičan. Što se tiče Cristiana, navijači su mu puno puta pokazali poštovanje, a zvižduci su nešto privremeno. To je poput braka. Ima boljih i lošijih dana, ali važno je da postoji ljubav." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider