Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
El Clasico pred vratima

Evo što je Ancelotti rekao ususret utakmici koja bi mogla odlučiti prvenstvo

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti pohvalio je defenzivnu igru svoje momčadi koja je u subotu u 28. kolu Primere došla do pobjede na gostovanju kod Malage (1-0)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još je jednom čovjek odluke bio Cristiano Ronaldo, a Madriđanima je ovo 18. uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj nisu poraženi. Na vrhu ljestvice imaju tri boda više od Atletica i sedam od Barcelone koja je odigrala utakmicu manje.

Ancelotti je nakon dvoboja u Malagi osjetio veliko olakšanje budući da su domaći nogometaši u drugom poluvremenu napravili veliki pritisak i ozbiljno prijetili njegovoj momčadi.

''Bila je ovo vrlo teška utakmica jer nas je Malaga jako pritisnula. Imali smo i mi prilike za drugi pogodak, ali nije bilo sreće. A bez drugoga gola smo patili. Nije ovo bila naša najbolja utakmica, ali pokazali smo defenzivnu snagu. Rezultat je dobar i iznimno važan'', rekao je talijanski stručnjak i dodao:

''Ne možete uvijek pobijediti s 2-0 ili 3-0. Borili smo se i to me čini sretnim. Nije ovo bila spektakularna utakmica, ali nije ni naša najgora. Nedostajao nam je zadnji pas.''

Pred Realom je sljedeći vikend sudar protiv najvećeg rivala Barcelone. Pobjeda na Santiago Bernabeuu bi predstavljala veliki korak prema naslovu.

''Imamo sjajan stav i spremni smo za 'Clasico'', zaključio je Ancelotti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX