Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Barca je najzahtjevniji klub'

Evo što Fabregas misli o igrama i visokim pobjedama Reala i Bayerna

Branitelj naslova Bayern i Real Madrid kotiraju kao najveći favoriti za osvajanje Lige prvaka ove sezone. Barcelonin veznjak Cesc Fabregas sugerira kako se njegova momčad ne treba bojati niti jedne od te dvije momčadi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je u prvom ogledu osmine finala deklasirao Schalke u Gelsenkirchenu sa 6-1. Bayern je, pak, na Emiratesu dobio Fabregasov bivši klub Arsenal s 2-0.

"Svejedno nisam impresioniran. Realova utakmica je ponudila rezultat kakav baš ne možete često vidjeti u Ligi prvaka. Schalke se praktički predao kod zaostatka 2-0, iako je malo prije toga mogao imati 1-1. Bayern može osvajati njemačka prvenstva i kupove 90% vremena, to mi ništa ne znači. Jest, dobio je prvu utakmicu protiv Arsenala 2-0. Vidjet ćemo kako će završiti na kraju", izjavio je Fabregas.

Ponudio je uvjerenje kako njegova momčad može obraniti titulu prvaka Španjolske, te proći u sljedeću rundu Lige prvaka, nakon što je svladala u gostima Manchester City s 2-0.

"Barcelona je najzahtjevniji klub na svijetu. Moramo biti maksimalno ujedinjeni. Znamo da možemo dobiti gotovo svaku utakmicu ako igramo na sto posto. Protiv Manchester Cityja smo odigrali dobrih prvih 90 minuta, ali smo svjesni da nam slijedi teška uzvratna utakmica. Manchester City je još uvijek živ, kao što su i ostala dva engleska kluba, Arsenal i Manchester United. Ogledi u nokaut-fazi traju 180, a ne 90 minuta", veli Fabregas. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider