Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
'To je njegov san'

Pogledajte od koga Mourinho najviše strahuje: 'On je poseban'

Chelseajev menadžer Jose Mourinho vjeruje kako ga glad Zlatana Ibrahimovića za osvajanjem nogometne Lige prvaka čini najvećom prijetnjom uoči međusobnog četvrtfinalnog sraza protiv PSG-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ibrahimović je igrao pod Mourinhom u Interu, ali se priključio Barceloni uoči sezone 2009/10 u kojoj su "nerazzurri" osvojili povijesti treble i pokorili Europu.

Usprkos činjenici da je ove sezone s PSG-om na putu da osvoji 11. ligaški naslov u karijeri (uključujući naslove s Juventusom naknadno oduzete zbog skandala Calciopoli), švedskom napadaču nedostaje naslov pobjednika u Ligi prvaka. Stoga će, smatra Mourinho, Ibrahimović biti posebno motiviran upravo u tom natjecanju.

''Radio sam s Mottom, Maxwellom i Zlatanom. Oni su bili uz mene tijekom povijesnog treblea. Ali Zlatan je poseban igrač, koji je osvojio sva prvenstva i sada želi Ligu prvaka. To je njegov san i napravit će sve da ga ostvari, što ga čini još opasnijim'', rekao je Mourinho.

''PSG je momčad s jako dobrim igračima. Oni su već prvaci i to je važna prednost. Oni već razmišljaju o Chelseaju, a ne o Nici (u petak). Za nas je u Premierligi drugačije. Za nas su sve utakmice poput finala. Protiv Crystal Palacea u subotu igrat ćemo finale. PSG je favorit zahvaljujući toj maloj prednosti. Nemaju iskustva u Ligi prvaka, ali imaju kvalitetne igrače. Imaju izvanredan napad i to je jako važno. Ali Chelseajeva povijest u Ligi prvaka nam može pomoći. Šanse su 50-50.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider